اخبار مهم
Home / آشپزی / گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی
980003_580.jpg

گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی

وب‌سایت شور و شیرین: بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی  جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
 
مواد مورد نیاز:

  • بادمجان ۴ تا ۵ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • گوشت چرخكرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز رنده‌كرده ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
  • سیر خردكرده ۲ حبه
  • جعفری خردكرده ۵ قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • لپه ۳۰ گرم

 

طرز تهیه:
۱٫ ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

۲٫ سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

۳٫ آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

۴٫ اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

۵٫ اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

۶٫ حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

۷٫ اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.

می فایل