Home / آشپزی / کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!
782543_328.jpg

کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!

وب سایت مواد لازم: طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

مواد لازم

  •     3 عدد کدو سبز
  •     3 عدد بادمجان متوسط
  •     5 عدد سیب زمینی
  •     1 پیاز بزرگ
  •     ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات
  •     1 گوجه فرنگی کوچک
  •     عدد تخم مرغ بزرگ کوچک
  •     کره ۱ قاشق غذاخوری
  •     1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
  •     نصف قاشق چای خوری زرد چوبه

طرز تهیه:

۱٫پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

۲٫ سبزیجات سرخ شده و ۶ عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

۳٫ تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.

می فایل