اخبار مهم
Home / آشپزی / کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!
1934016_533.jpg

کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: کدو بره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.

مواد اصلی

  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • کدو سبز: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • پیاز (بزرگ): ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیب‌زمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن می‌ریزیم و مواد را کمی تفت می‌دهیم.

۲. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و می‌گذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.

۳. کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر می‌کنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو می‌کنیم.

نکات کدو بره

بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره ،گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.

می فایل