اخبار مهم
Home / آشپزی / پرتقالی شوید!
805056_808.jpg

پرتقالی شوید!

وب سایت سوران: یکی از موادی که به کیکمان طعم خوبی می دهد، پرتقال است. امروز طرز تهیه کاپ کیک پرتقال را به شما آموزش می دهیم که یک کرم وانیلی در روی آن، طعم حیرت انگیزی به آن بخشیده است.

مواد اولیه :

  • آرد ۲لیوان
  • شکر ۱لیوان
  • تخم مرغ ۲عدد
  • کره نصف لیوان
  • بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
  • نمک ۱چهارم قاشق چایخوری
  • آب پرتقال ۱چهارم لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل ۱تا۲قطره

مواد کِرِم مخصوص :

  • پنیر خامه ای ۱سوم لیوان
  • پودر قند ۲لیوان
  • عسل ۲قاشق چایخوری
  • کره ۲قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل ۱تا۲قطره
  • نمک ۱هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

۱٫ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

۲٫آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را ۲تا۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۳٫قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا ۲سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه داغ شده است به مدت ۱۵تا۲۵دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.

طرز تهیه کِرِم مخصوص:

۱٫پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

۲٫همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.

۳٫وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.

می فایل