اخبار مهم
Home / آشپزی / پذیرایی نوروزی با ترش سماق چالوس
806358_191.jpg

پذیرایی نوروزی با ترش سماق چالوس

مجله آشپزی مثبت – زینب رئوفی: با مرغ غذاها و خورش‌های زیادی می‌توان درست کرد اما مازندرانی‌ها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بی‌نظیر است. طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان می‌اندازد. اگر دلتان می‌خواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمان‌های تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.

مواد لازم برای۴ نفر

  • ۳ عدد سینه مرغ
  • ۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله) 
  • ۲ عدد پیاز
  • ۵ ق س سماق حل شده
  • ۵ حبه سیر
  •  نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.

۲٫ حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.

۳٫ بعد از ۱۵ دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.

۴٫ سبزی‌ها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.

۵٫ خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.

نکته

بیشتر از ۵ قاشق حل شده سماق باعث می‌شود خورش‌تان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.

می فایل