اخبار مهم
Home / آشپزی / پالوده‌، دسری که مثل اسمش صاف است!
815824_432.jpg

پالوده‌، دسری که مثل اسمش صاف است!

مجله آشپزی مثبت – دکتر مینا محبی*: پالوده از جمله دسرهای ایرانی به معنی پاک و صاف شده است. بعد از درست کردن این دسر متوجه می شوید که دسری خیلی صاف و یکدست بوجود آورده اید و از این موضوع لذت می برید.

مواد لازم

  • ۱۰۰ گرم آرد گندم
  • ۸۰ گرم کره حیوانی
  • ۱۰۰ گرم عسل (میزان عسل بسته به ذائقه می‌تواند کم یا زیاد شود)
  • نصف فنجان گلاب
  • ۲ ق س زعفران دم کرده
  • آب دو لیوان
  • خلال پسته و بادام برای تزیین

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا در یک قابلمه چدنی آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. روغن را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

۲٫ عسل، گلاب، زعفران و آب را مخلوط کرده و به محتویات در حال تفت دادن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا مخلوط رقیق و یک‌‌دستی به دست آید.

۳٫ وقتی غلظت مواد در حال جوش به حدی بین کاچی و حلوا رسید، شروع به تکان دادن قابلمه در جهات مختلف کنید تا کم‌کم مخلوط مورد نظر به روغن بیفتد. در ظرف مناسب پخش کرده وروی آن را تزیین کنید. 

* متخصص طب سنتی

می فایل