اخبار مهم
Home / آشپزی / «ناچو»، اسنک سریع مکزیکی
836317_897.jpg

«ناچو»، اسنک سریع مکزیکی

وب‌سایت نمناک: ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.

مواد لازم :
 

  • ۴۲۵ گرم کنسرو لوبیا
  • ¾ پیمانه سالسا
  • ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری فلفل تند
  • ۱ شیشه فلفل دلمه ای خلال شده
  • ۱ پیمانه پنیر مونتری
  • پیازچه خرد شده
  • ۵ عدد تورتیلا روغن
  • خامه ترش به میزان لازم

طرز تهیه ناچو مکزیکی فلفلی

طرز تهیه :
 
1-فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.

۲-در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید.

۳-تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید.

نکات:

  •     ناچو مکزیکی جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد.
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه.
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
  •     ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

می فایل