اخبار مهم
Home / آشپزی / ناهار جمعه: خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی
985118_179.jpg

ناهار جمعه: خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی

مجله آشپزی مثبت: در اکثر غذاهای ما ایرانی ها گوشت قرمز پیدا می شود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشت ها درست کنیم. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشت را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:
  • ۲۰۰ گرم گوشت گوساله
  • ۶ عدد سیب‌زمینی کوچک به دو نیم شده
  • ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۱ ق س پوره گوجه‌فرنگی
  • ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۱ ق س زیره
  • زردچوبه،پودر فلفل یا فلفل خشک شده و نمک به میزان لازم
  • ۳ عدد هل
  • ۳ حبه سیر
  • به میزان کم پودر زنجبیل
  • ۳ ق س  سرکه سیب  طبیعی
  • ۳ ق س روغن مایع

 
 
روش تهیه:
 
۱٫ ابتدا در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک پیازخرد شده  را در آن طلایی کنید. سپس به آن کمی ادویه زده و گوشت‌ها را که از قبل خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و در روغن و پیاز به خوبی تفت دهید. هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب اضافه کرده و در قابلمه را تا زمانی که گوشت‌ها به صورت کامل نپخته از روی آن بر ندارید.
۲٫ در قابلمه ای دیگر سیب‌زمینی‌ها را قرار داده و بگذارید تا پخته شود. سپس آنها را آبکش کرده و پوست‌شان را با یک چاقوی اره‌ای بگیرید. هنگامی که گوشت‌ها  به طور کامل پخت آنها را درون آبکش ریخته و دو لیوان از آب گوشت را نگاه دارید.
۳٫ در یک تابه گود کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید وقتی که پیاز کمی طلایی شد کمی زردچوبه، زیره، پودر فلفل، نمک، سیر و زنجبیل را به همراه سرکه سیب اضافه کنید و به آرامی آنها را با پیاز تفت دهید. سپس گوشت آماده شده را به همراه سیب‌زمینی‌های پخته شده درون تابه بریزید و کمی آب گوشت را که از قبل داشته‌اید بر آن اضافه کنید. چوب دارچین و هل را درون آب‌ گوشت بگذارید. در تابه را گذاشته و بگذارید تا با شعله کم این مواد با هم مخلوط شوند و گوشت گوساله را مزه‌دار کنند.  
۴٫ در این مرحله پوره گوجه‌فرنگی را به همراه گوجه‌فرنگی‌های خرد شده با کمی روغن تفت دهید و هنگام سرو غذا روی خوراک بریزید تا رنگ و مزه بهتری به خود بگیرد.
می فایل