اخبار مهم
Home / آشپزی / نان ذرت با هات داگ؛ غذایی خوشمزه و فوری
1971512_929.jpg

نان ذرت با هات داگ؛ غذایی خوشمزه و فوری

وب‌سایت غذالند: نان ذرت با هات داگ یک غذای خوشمزه و فوری است. برای درست کردن این غذا کافی است همه مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس هات داگ را وسط نان ذرت قرار داده و در فر بپزید. هات داگ با نان ذرت را می توانید به عنوان ناهار یا شام  کنید.

۱۰۰ گرم ذرت دارای ۳۵۶ کالری انرژی می باشد که ۴.۷ گرم آن چربی می باشد. ذرت منبع غنی فیبر است و سرشار از ویتامین های A,B,C است. بخش عمده ذرت را مواد نشاسته ای، املاح معدنی، پتاسیم و کلسیم و آهن تشکیل می دهند.

مصرف به اندازه ذرت به هضم غذا کمک کرده و مانع از یبوست و بواسیر می شود. همچنین فیبر موجود در این ماده غذایی به تولید باکتری های مفید بدن کمک می کند. ویتامین ب موجود در ذرت باعث رشد می شود. تیامین ذرت به سلامتی اعصاب بدن کمک می کند. همچنین به دلیل فولیک اسید موجود در آن،برای بدن بسیار مفید است که بنابراین برای خانم های باردار نیز بسیار خوب است.

اگر دوست دارید وزن اضافه کنید می توانید ذرت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. زیرا این ماده مقدار زیادی کربوهیدرات و کالری دارد. ذرت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ موجود در ذرت کلسترول خون را کاهش می دهد. و احتمال سکته و حمله قلبی را کاهش می دهد.

مواد لازم

  • آرد ذرت : ۲ پیمانه
  • آرد گندم : ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار کافی
  • فلفل : به مقدار کافی
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • ماست :۱ و ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده :۱-۲ قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده : ۱/۲ پیمانه
  • کره آب شده : ۱۲۰ گرم
  • هات داگ : ۵ عدد

مراحل پخت

۱٫ فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کمی صبر کنید تا گرم شود. یک کاغذ روغنی روی قالب بکشید و آن را چرب کنید.

۲٫ مواد خشک یعنی آرد گندم ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر ،جوش شیرین و نمک و فلفل را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم میکس کنید. پنیر چدار را نیز رنده کنید و داخل کاسه بریزید.

۳٫ در کاسه دیگری زعفران دم کرده را با ماست چکیده مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ماست زعفرانی، تخم مرغ و کره آب شده را روی مواد خشک بریزید و قدری هم بزنید تا مایه یکدست شود.

۴٫ نصف کمتر خمیر نان ذرت را داخل قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید. حال، هات داگ‌ها را با کمی فاصله و به طور موازی روی خمیر بچینید. سپس بقیه خمیر را روی آنها بریزید و در قالب پخش کنید.

۵٫ قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید. پس از کمی خنک شدن نان ذرت با هات داگ را از قالب خارج کنید. آن را به موازات ۵ هات داگ برش بزنید (با ۴ برش) و سپس هر قسمت را به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کنید و سرو نمایید.

می فایل