اخبار مهم
Home / آشپزی / میگوی فوری با خیار
836297_536.jpg

میگوی فوری با خیار

وب‌سایت آوای سلامتی: میگوی تفت داده شده یک غذای فوری و خوشمزه که در آن میگو و خیار را همراه ساقه لیمو , فلفل و زنجبیل خیلی سریع تفت می دهند.

مواد لازم  :

  •  خیار : نصف
  •  روغن آفتاب گردان : ۲ قاشق غذاخوری
  •  پیازچه از طول به دو نیم شده و به قطعات ۴ سانتی متری خرد شده : ۶ عدد
  •  ساقه گیاه لیمو باریک خرد شده : ۱ عدد
  •  سیر خرد شده : ۱ حبه
  •  فلفل چیلی قرمز تازه خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  قارچ صدفی : ۱۲۵ گرم
  • ریشه زنجبیل خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  • میگوی ریز پخته و پوست گرفته شده : ۳۵۰ گرم
  •  آرد ذرت : ۲ قاشق چای خوری
  •  آب : ۲ قاشق غذاخوری
  • ۱سویا سس غلیظ : ۱ قاشق غذاخوری
  •  سس ماهی : نصف قاشق چای خوری
  •  برنج پخته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه :

۱٫ خیار را به خلال های چوب کبریتی در حدود ۵ میلی متر در ۴ سانتی متر ببرید .

۲٫
روغن آفتاب گردان را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت دهید .

۳٫ پیازچه , خیار , ساقه گیاه لیمو , سیر , فلفل چیلی , قارچ صدفی و زنجبیل را به ماهیتابه یا وک اضافه نموده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .

۴. میگو ها را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

۵٫ آرد ذرت , آب , سویا سس و سس ماهی را با هم مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شوند .

۶٫ مخلوط آرد ذرت را به داخل وک افزوده , حرارت دهید و هم بزنید تا سس غلیظ شود . میگو تفت داده شده را با برنج پخته سرو نمایید .

توصیه سر آشپز:

قسمت سفید رنگ ساقه گیاه لیمو را می توان ریز خرد نمود و پس از پخت , داخل غذا نگه داشت . اما اگر از ساقه کامل و درسته استفاده می نمایید قبل از سرو , آن را از داخل غذا خارج سازید . اشکال مختلفی از ساقه لیمو موجود است , خشک , مربا یا خرد شده , اما هیچ کدام عطر و طراوت نوع تازه آن را ندارد .

می فایل