اخبار مهم
Home / آشپزی / مرغ پرهیزی!!
822047_738.jpg

مرغ پرهیزی!!

وب‌سایت آوای سلامتی: مرغ پرهیزی یک غذای سریع و خوشمزه با استفاده از قطعات باقی مانده از مرغ های بریان شده , سس مرغ پرهیزی می تواند برای هر نوع گوشت پرندگان یا گوشت قرمز هم استفاده شود .

مواد لازم جهت تهیه مرغ پرهیزی :

  • روغن خردل : یک قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی : ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ ریز خرد شده : ۱ عدد
  • سیر له شده : ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد
  • پودر زرد چوبه : ۱ قاشق چای خوری
  •  پودر زیره سبز : نصف قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری
  •  پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
  • گرام ماسالا : نصف قاشق چای خوری
  • سرکه سفید : ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده : ۱ عدد
  • باقلا سبز منجمد : ۱۲۵ گرم
  • سینه مرغ پخته شده به تکه های لقمه ای خرد شده : ۵۰۰ گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  • شاخه گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه مرغ پرهیزی :

۱٫ روغن خردل را درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت ۱ دقیقه گرم نمایید تا به مرحله دود کردن برسد . روغن گیاهی را به آن بیافزایید و حرارت را کم نموده , پیاز و سیر را اضافه نمایید و تا وقتی پیاز و سیر طلایی شوند , آن ها را سرخ نمایید .

۲٫ رب گوجه فرنگی , گوجه فرنگی خرد شده , زردچوبه , زیره , تخم گشنیز , پودر فلفل قرمز , گرام ماسالا و سرکه را اضافه نمایید و تا وقتی که مخلوطی معطر به دست آید , آن ها را هم بزنید .

۳٫ فلفل دلمه و باقلا سبز را بیافزایید و تا وقتی فلفل ها نرم شود به مدت ۲ دقیقه سرخ نمایید . مرغ و نمک را افزوده و بگذارید تا ترکیب به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشد تا به تدریج قطعات مرغ گرم شده و باقلا ها نرم شده و بپزند .

۴٫ ظرف غذا را با برگ های گشنیز تزیین نمایید و سر میز غذا بیاورید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه مرغ پرهیزی :

مرغ پرهیزی یک راه مناسب جهت استفاده از گوشت مرغ , بوقلمون , اردک , و بلدرچین باقی مانده از قبل است . در این طرز تهیه هر نوع لوبیا قابل استفاده می باشد , اما سبزیجات مناسب مرغ پرهیزی ففقط سبزیجات ریشه ای , کدو , سیب زمینی و کلم بروکلی هستند . سبزیجات برگدار برای مرغ پرهیزی توصیه نمی شوند .

می فایل