اخبار مهم
Home / آشپزی / لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!
2212007_670.jpg

لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!

برترین‌ها: لازانیا رو همه دوست دارن اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین.

مواد لازم به ازای هر ۵ ورق لازانیا

  • اسفناج خرد شده: ۴ پیمانه
  • سیر رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • کره: ۲۰ گرم
  • رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا:‌به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

لازانیا اسفناج

لازانیا اسفناج

طرز تهیه

برای تهیه این لازانیا کافیه تا ابتدا اسفناج رو بپزیم پس داخل یه قابلمه میریزیمش و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا بپزه و آب اضافیش بره.

لازانیا اسفناج

وقتی اسفناج پخت بهش سیر رنده شده و به مقدار کافی نمک اضافه میکنیم.

لازانیا اسفناج

اسفناج رو با سیر کمی تفت میدیم تا مزه هاشون به خورد هم بره. دیگه اسفناج حاضره.

لازانیا اسفناج

حالا باید سس گوجه ی لازانیا رو حاضر کنیم. پس کره، پیاز داغ، مقداری نمک و رب رو داخل ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب کمی سرخ بشه.

لازانیا اسفناج

بعد گوجه فرنگی هایی که پوره شون رو کردیم رو به مواد اضافه میکنیم.

لازانیا اسفناج

حالا مواد رو باز با هم تفت میدیم تا گوجه ها کمی بپزن. دیگه سس هم حاضره و باید لازانیا رو داخل ظرف بچینیم.

لازانیا اسفناج

کف ظرف مورد نظرمون رو چرب میکینیم و بعد یک ورق لازانیا رو کف ظرف میذاریم.

لازانیا اسفناج

حالا مقداری از سس رو روی ورق پخش میکنیم.

لازانیا اسفناج

بعد اسفناج پخته میذاریم.

لازانیا اسفناج

حالا نوبت اضافه کردن کمی پنیر پارمزانه، مراحل رو همینطور ادامه میدیم تا تمام ورق هارو روی هم بچینیم.

لازانیا اسفناج

در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.

لازانیا اسفناج

حالا ظرف رو برای مدت سه ربع تا یک ساعت داخل فر میذاریم تا خوب بپزه و پنج دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا روی لازانیا برشته بشه.

لازانیا اسفناج

می فایل