اخبار مهم
Home / آشپزی / لازانیا، تارت و کیک؛ سه خوشمزه‌ی سبزیجاتی!
1185413_863.jpg

لازانیا، تارت و کیک؛ سه خوشمزه‌ی سبزیجاتی!

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب سه خوشمزه با سبزیجات را به شما آموزش داده ایم، لازانیای سبزیجات، تارت سبزیجات و کیک سبزیجات را از دست ندهید.
 
لازانیای سبزیجات
 
بیتا منوچهری

مواد لازم:
 
  • ورقه لازانیا: ۱۲ عدد
  • روغن زیتون: ۲ ق س
  • کلم بروکلی (خردشده): ۱۵۰ گرم
  • هویج (رنده شده): ۴ الی ۵ عدد
  • قارچ (خرد شده): ۱۵۰ گرم
  • تره فرنگی (خرد شده): یک عدد
  • لوبیا سبز (خرد شده): یک مشت
  • نخودفرنگی (پخته): ۴ ق س
  • پنیر کاتیج: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): ۳ ق س
  • پنیر ماتزرلا (خرد شده): ۱۲۰ گرم


مواد لازم سس:
 
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): ۴۰۰ گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم ق چ
  • ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
  • شکر: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

 
 
طرز تهیه:
 
۱٫ کلم بروکلی و لوبیا سبز را در آب بپزید و سپس کنار بگذارید. قارچ را در روغن تفت دهید تا آب آن بخار شود و سپس به ظرف مناسبی انتقال دهید. هویج رنده شده و تره فرنگی خرد شده را نیز در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
۲٫ سبزیجات پخته و تفت داده شده و نخودفرنگی پخته را در ظرف مناسبی روی حرارت با هم مخلوط کنید و تفت دهید.
۳٫ ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر کاتیج و پارمزان را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
۴٫ ورقه های لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. چند ورقه لازانیا کف ظرف فر چیده و روی آن سس بمالید و مقداری از مخلوط سبزیجات را اضافه کنید.
 
۵٫ این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. روی لایه آخر سس بمالید و پنیر ماتزرلای خرد شده باشد. لازانیا را حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

طرز تهیه سس:
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. گوجه فرنگی پوست کنده و له شده و سیر را اضافه کنید. نمک، مقدار کمی شکر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ارگانو بپاشید و به تفت مواد ادامه دهید، مرتب آن را هم بزنید تا سس غلظت یابد.
 

تارت ژامبون و سبزیجات
ستایش پاکدل

مواد لازم لایه زیرین:
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • کره: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
  • زنجبیل (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم لایه میانی:

  • کلم بروکلی (خردشده): ۳۰۰ گرم
  • ژامبون (خرد شده): ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و خردشده): ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلقل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم


لازانیا، تارت و کیک سبزیجات 
 
طرز تهیه:
۱٫ آرد، کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. آن را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را در قالب تارت پهن کنید و با چنگال لبه های آن را فرم دهید.
۲٫ قالب را حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قراردهید.
۳٫ کلم بروکلی را خرد کرده و حدود ۳ دقیقه در آب و نمک در حال جوشیدن قرار دهید تا بپزد. پس از خنک شدن آن را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و زامبون روی لایه زیرین قرار دهید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید و سپس روی مواد بریزید.
 
۴٫ پنیر چدار رنده شده را به همراه برگ جعفری ریز خرد شده روی تارت بپاشید و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگران (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.
 


کیک سبزیجات
بیتا منوچهری

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۴ الی ۵ ق س
  • نان تست (خرد شده): ۲ عدد
  • سوسیس (خرد شده و تفت داده شده): به مقدار لازم
  • کلم بروکلی (ریز خرد شده): یک الی ۲ عدد
  • تره فرنگی (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • کره: برای چرب کردن قالب
  • آرد: برای پاشیدن


لازانیا، تارت و کیک سبزیجات 
 
طرز تهیه:
۱٫ تخم مرغ و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کلم بروکلی، قسمت سفید رنگ تره فرنگی، جعفری خرد شده و سوسیس را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه زده و سپس نان خرد شده اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا نان رطوبت را جذب کند.
۲٫ قالب مناسبی را بردارید و کمی با کره چرب کنید و آرد بپاشید. مواد را در قالب بریزید و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد. سپس آن را داغ سرو کنید.

می فایل