اخبار مهم
Home / آشپزی / غذای یونانیِ پُر پنیر
825953_189.jpg

غذای یونانیِ پُر پنیر

وب‌سایت آشپزباشی: موساکای فوری از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است. این غذای یونانی را این بار با رویه ی پنیر ما به جای رویه ی سس سفید تهیه و امتحان کنید!

مواد لازم:

  •     پنیر فتا ۱۰۰ گرم
  •     پنیر ریکوتا  ۲۵۰ گرم
  •     دارچین  ۱ قاشق چای خوری
  •     ارگانو  ۲ قاشق چای خوری
  •     برگ جعفری تازه  ۱/۳ پیمانه
  •     رب گوجه  ۲ قاشق چای خوری
  •     گوجه فرنگی  ۸۰۰ گرم
  •     گوشت  ۴۵۰ گرم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     پیاز  ۲ عدد
  •     فلفل  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  ۷ قاشق غذاخوری
  •     بادمجان  ۱ کیلوگرم
  •     کره   به میزان لازم
  •     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی موساکای فوری:

۱- بادمجان را به قطعات ۳ سانتی متری برش دهید.

۲- پیاز را خرد کنید.

۳- سیر را ریز خرد کنید

۴- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

۵- گوجه ها را در آب بپزید و پوستشان را جدا کنید.

۶- برگ های جعفری را خرد کنید.

۷- از ارگانوی خشک شده استفاده کنید.

۸- می توانید به جای پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای استفاده کنید.

طرز تهیه:

   1-  از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را با کره چرب کنید.

  2-  در سینی فر، ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل بریزید. بادمجان ها را در آن بریزید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا نرم و طلایی شوند. بادمجان ها را به صورت یکدست در قالب آماده شده بریزید.

   3- در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را گرم کنید. پیاز، سیر و گوشت چرخ شده را در آن بریزید و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید. مواد را مدام هم بزنید.

   4- گوجه، رب گوجه، جعفری، اریگانوی خشک، پودر دارچین و یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. گوجه ها را با لبه ی قاشق له کنید و بگذارید تا مواد برای ۱۵ دقیقه قل بزند. سپس ترکیب را روی بادمجان ها بریزید.

   5- گریل را روشن کنید. در ظرفی پنیر ریکوتا، پنیر فتا، تخم مرغ (همه به دمای محیط)، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید و روی غذا بریزید و آن را به صورت یکدست تا کناره های قالب پخش کنید. موساکا را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تا رویه قهوه ای شود از رو گریل کنید. آن را داغ سرو کنید.

می فایل