اخبار مهم
Home / آشپزی / غذای پیک نیکی…
806484_193.jpg

غذای پیک نیکی…

مجله آشپزی مثبت – مریم درودیان: پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند. به راحتی آنها را آماده کنید و از گردش یک روز بهاریتان لذت ببرید.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۴۰۰ گرم فیله ماهی
  • ۲ حبه سیر له شده
  • ۲ ق س آب‌لیمو تازه
  • ۴ق س ماست
  • به میزان لازم روغن
  • ۲ ق س نعناع و ریحان خرد شده
  • ۱ ق چ سماق
  • ۲ ق س پیازچه ریز شده
  • ۱ ق س روغن‌زیتون
  • به میزان لازمنمک و فلفل
  • ۴ عددسیخ چوبی

طرز تهیه:

۱٫  ابتدافیله‌ها را به‌صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست،آب‌لیمو و سیر له شده طعمدار کنید. ظرف را حدود ۲تا۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲٫ بعدازاینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیله‌ها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.

۳٫  داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ‌ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی‌ها را سرخ کنید.

۴٫  در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن‌زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب‌ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.

یه جور دیگه

برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

می فایل