اخبار مهم
Home / آشپزی / طعم ترش و شیرینِ پنکیک پرتقال
809879_711.jpg

طعم ترش و شیرینِ پنکیک پرتقال

مجله آشپزی مثبت:  اگر دلتان یک صبحانه خوشمزه و متفاوت می‌خواهد یکی از پیشنهادهای ما پنکیک است. در این فصل که پرتقال تقریبا در همه خانه‌ها موجود است، پنکیک را با پرتقال درست کنید و از طعم ترش و شیرین آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • ۳ /۲ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۲  /1 پیمانه آب‌پرتقال طبیعی
  • ۲ ق س کره آب شده
  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲  /1 پیمانه پودر قند
  • ۱ ق چ بیکینگ‌پودر
  • اسپری روغن
  • در صورت تمایل عسل

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا در یک کاسه مناسب شیر و آرد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید تا آرد کاملا حل شود؛ سپس آب‌پرتقال را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

۲٫ تخم‌مرغ را در یک کاسه دیگر خوب بزنید، سپس آن را همراه با کره آب شده، پودر قند و بیکینگ‌پودر به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه پنکیک آماده شود.

۳٫ یک تابه نچسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری روغن داخل تابه اسپری کنید. با یک قاشق گود مقداری از مایه را بردارید و داخل تابه بریزید تا شبیه یک دایره شود. هر تعداد که می‌شود داخل تابه به همین شکل مایه بریزید. بعدازآنکه یک طرف پنکیک‌ها سرخ شد، آنها را به‌آرامی برگردانید تا طرف دیگر آنها هم سرخ شده،  پف کند.

۴٫ پنکیک‌های آماده را داخل یک ظرف مناسب بچینید. در صورت تمایل روی آنها را با مقداری عسل و کره تزیین  و سرو کنید.

می فایل