اخبار مهم
Home / آشپزی / طعم بی نظیر خامه در کنسومه قارچ
802360_843.jpg

طعم بی نظیر خامه در کنسومه قارچ

وب‌سایت نمناک: کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : ۱ پیمانه
  • قارچ خردشده : ۲۰۰ گرم
  • آرد : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • خامه : ۱ پاکت
  • عصاره مرغ : دو عدد
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • کره : ۵۰ گرم


طرز تهیه کنسومه قارچ

۱٫ قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

۲٫ آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

۳٫ خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

۴٫ آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

۵٫ در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

۱ . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .

۲ . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از ۳۰ دقیقه به کنسومه اضافه شود .

۳٫کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.

۴٫ زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .

۵٫ کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

می فایل