اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کیک ژله‌ای توت فرنگی
800681_180.jpg

طرز تهیه کیک ژله‌ای توت فرنگی

وب سایت سوران: اگر تعطیلات نوروز را مسافرت نرفته اید، بیایید در خانه کار مفیدی انجام دهید و بچه ها را خوشحال کنید. در این مطلب طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم. این کیک را در تعطیلات درست کنید.

 

مواد اولیه:
  • پوست پرتقال (رنده شده) ۱ ق.چ
  • شکر ۱ و ۱٫۴ پیمانه
  • وانیل ۱ ق.چ
  • نمک ۱ پنس
  • تخم مرغ تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد ۱ و ۱٫۲ پیمانه
  • ژله توت فرنگی ۲ بسته
  • توت فرنگی (تازه) ۱ بسته
  • بکینگ پودر ۲ ق.چ

طرزتهیه:

۱٫ فر را روی ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار میدیم،قالب میان تهی یا هر قالب دیگه رو چرب کرده و آرد میپاشیم.( قالب رو میتکونیم که آرد اضافیش بریزه) آرد و بکینگ پودر و نمک را ألک کرده بعد پوست پرتقال رو،روی مخلوط آرد رنده میکنیم.

۲٫ تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا یه کرم سفید رنگ بدست بیاد،بعد همه ی ارد رو اضافه میکنیم و با اسپچولا ( لیسک ) فولد میکنیم ینی مواد رو از پایین بصورت دورانی به بالا میاریم.بعد که مایه یکدست شد.

۳٫ داخل قالب میریزیم و تو فر ١٨٠ درجه بمدت ۲۵ دقیقه قرار میدیم.بعد از فر در میاریم و میذاریم خنک بشه.

۴٫ ژله ها رو تو آبجوش حل میکنین،توت فرنگی ها رو حلقه ای خرد میکنیم ( من درسته گذاشتم )وتوی همون قالبی که کیک رو درست کردیم توت فرنگی ها رو ته قالب میچینیم و نصف پیمانه از ژله ای که آماده کردیم رو،روی توت فرنگی ها میریزیم و ده دقیقه میذاریم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد کیک رو میذاریم روی ژله ی نیم بند.

۵٫حالا بقیه ی ژله رو میریزیم روی کیک ( روی تمام سطح کیک ) و تو یخچال میذاریم تا کامل ببنده.( تقریبا دو ساعت ) بعد از این مدت با کارد دور کیک رو از قالب جدا کرده و تو ظرف سرو برمیگردونیم.

می فایل