اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کرفس پخته با خامه کم چرب
838061_156.jpg

طرز تهیه کرفس پخته با خامه کم چرب

وب‌سایت آوای سلامتی: روی کرفس پخته با خامه پوشیده از خرده های نان برای برشته شدن آن می باشد و در زیر آن لایه ای از خامه , کرفس و مخلوط گردو مخفی شده است .

مواد لازم :

  •  ساقه کرفس به همراه برگ های ریز و تازه آن : ۱ عدد
  •  پودر زیره : نصف قاشق چای خوری
  •  پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری
  • سیر له شده : ۱ حبه
  •  پیاز قرمز باریک حلقه شده : ۱ عدد
  •  مغز گردو : ۵۰ گرم
  • عصاره سبزیجات : ۱۵۰ میلی لیتر
  • خامه کم چرب : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  خرده های نان تازه گندم : ۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده : ۲۵ گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ های کرفس جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه :

۱٫ کرفس را پاک نموده و به خلال های هم اندازه برش دهید . کرفس ها را به همراه زیره , گشنیز , سیر , پیاز قرمز و مغز گردو مخلوط نمایید و در یک ماهیتابه تفلون قرار دهید .

۲٫ عصاره سبزیجات و خامه را با هم مخلوط نموده و روی مواد بریزید . با نمک و فلفل , چاشنی آن را اندازه نمایید .

۳٫ خرده های نان و پنیر را با هم مخلوط نموده و روی سبزیجات بپاشید تا روی آن ها را بپوشاند .

۴٫ غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات ترد شده و روی آن ها برشته شود . با برگ های ریز کرفس , غذا را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز  :

پنیر پارمزان پس از رنده شدن خاصیت کش آمدن خود را از دست می دهد , بنابراین بهتر است آن ها را درست قبل از افزودن به غذا به اندازه ی که برای این دستور نیاز دارید , رنده نمایید . در صورتی که مقداری پنیر رنده شده اضافه آمد , آن ها را داخل یک فویل محکم بپیچید و تا چندین ماه در فریزر نگه دارید .

می فایل