اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه کانولی سیسیلی ایتالیایی
837086_643.jpg

طرز تهیه کانولی سیسیلی ایتالیایی

وب‌سایت مواد لازم : کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا محسوب می شود و به عنوان دسر ایتالیایی در کل دنیا محبوب است.

مواد لازم برای خمیر:

  •     20 گرم کره
  •     100 گرم تخم مرغ
  •     60گرم آب سیب
  •     1 عدد لیمو برای رنده کردن پوست آن
  •     یک قاشق غذا خوری دارچین
  •     20 گرم شکر
  •     250 گرم آرد

 
برای مواد داخل شیرینی:

  •     500 گرم شیر
  •     160 گرم پوست پرتغال رنده شده برای تزیین
  •     40 گرم اسانس پرتغال
  •     150 گرم شکر
  •     120 گرم شکلات آب شده
  •     ٢ فنجان خامه

طرز تهیه کانولی سیسیلی ایتالیایی


طرز تهیه:

۱٫ پوست لیمو را رنده کنید و کنار بگذارید.

۲٫ کره و شکر را مخلوط میکنیم و ارد را کم کم اضافه میکنیم . مواد مخلوط شده را درمیکسر ریخته و باقی مواد را کم کم به آن اضافه میکنیم و خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند

۳٫ بعد از یک ساعت که خمیر را از یخچال بیرون آوردیم آن را باز میکنیم و با قالبی بصورت دابره شکا جدا میکنیم و مطابق شکل دور قالب استوانه ای شکل میپیچیم و در روغن داغ شده سرخ میکنیم

۴٫ شکر و اسانس پرتغال و شیر و خامه را مخلوط میکنیم

۵٫ با برس مخصوص شیرینی شکلات آب شده را داخل خمیر سرخ شده میزنیم و توی خمیر را با مواد مخلوط شده از شکر و شیر و اسانس پرتغال پر میکنیم

۶٫ از پوست پرتغال برای تزیین استفاده میکنیم

می فایل