اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات
1329438_273.jpg

طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات

وب سایت دکتر کرمانی: پای مرغ و سبزیجات غذایی است که باید برایش کمی ذوق و زمان به خرج دهید. نام غذا نشان می دهد که بسیار سالم است، مخصوصا اگر سعی کنید سبزیجات آن را از نوع تازه استفاده کنید.  مرغ خود حاوی پروتئین است، برای درست کردن پای از آرد سبوس دار استفاده شده که علاوه بر کربوهیدرات فیبر نیز دارد.
 
سبزیجات رنگارنگی که در این دستور پخت به کار رفته علاوه بر اینکه حاوی فیبر بالایی هستند مواد مغذی فراوانی دارند که سلامت بدن را تقویت می کند. چربی های سالم را نیز نباید فراموش کرد، چون در لیست مواد لازم روغن زیتون نیز وجود دارد. پروتئین ، چربی سالم و فیبر کمک می کنند قند خون سریع بالا نرود و در نتیجه برای مدت زمانی طولانی احساس سیری خواهید داشت.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم آرد سبوس دار بعلاوه دو قاشق غذا خوری آرد به صورت جدا
  • یک قاشق غذا خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱۰ قاشق غذاخوری آب یخ
  • دو سوم فنجان بعلاوه دو قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • ۶۸۰ گرم مرغ چرخ کرده
  • ۱۱۵ گرم لوبیا سبز خرد شده ( به اندازه یک فنجان )
  • سه چهارم فنجان هویج خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • یک دوم فنجان نخود فرنگی های تازه
  • یک و یک دوم فنجان آب مرغ بدون نمک
  • یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه، بعلاوه مقداری اضافی برای چاشنی
  • سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک تخم مرغ بزرگ، هم زده شده
  • یک قاشق چای خوری آب
  • اسپری پخت ( یا مقداری روغن )
 

روش پخت:

۱٫ سه و یک دوم فنجان آرد، یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک و بیکینگ پودر را در مخلوط کن قرار دهید. سپس خوب با هم ترکیبشان کنید. ۱۰ قاشق غذا خوری آب سرد و دو سوم فنجان روغن زیتون را با یکدیگر ترکیب کنید.

 
۲٫ سپس به آرامی آن را داخل مخلوط کن و کنار ترکیب آرد انتقال دهید. آن قدر مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را روی سطح کمی ملایم قرار دهید. به مدت یک دقیقه ورز دهید و آن را تبدیل به لایه ای با ضخامت ۱۲ سانت کنید، یک پلاستیک رویش بکشید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در یخچال بماند.

۳٫ فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۴ درجه سانتی گراد ) گرم کنید. یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ را اضافه کنید، بپزید و گاهی نیز آن را به هم بزنید. به مدت ۵ دقیقه و یا تا زمانی که قسمت صورتی رنگی روی گوشت نماند، آن را بپزید. سپس مرغ و محتویات داخل ماهی تابه را داخل یک کاسه بریزید.

۴٫ بدون اینکه ماهی تابه را پاک کنید یک قاشق روغن باقی مانده را نیز در آن گرم کنید. لوبیا سبز، هویج، آویشن و سیر را اضافه کنید و در ماهی تابه را بگذارید. پیوسته محتویات را هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شدند بپزند.

 
۵٫ مرغ و محتویات کاسه را دوباره به ماهی تابه اضافه کنید، نخود فرنگی ها را هم بریزید. دو قاشق آرد باقی مانده را رویش بریزید، سپس به هم بزنید تا مواد آغشته شوند. آب مرغ را اضافه کنید و به جوش بیاورید، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که ضخیم شود. جعفری، فلفل و یک دوم باقی مانده نمک را داخل آن بریزید.

۶٫ در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری آب را بهم بزنید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، بگذارید ۵ دقیقه بماند. خمیر را به ۱۲ بخش مساوی تقسیم کنید. همه آنها را به شکل توپی شکل دهید. هر توپ را روی سطحی که کمی آرد زده اید تبدیل به دایره ای ۱۵ سانتی کنید.

 
۷٫ با قاشق، یک سوم فنجان از میکس مرغ را داخل مرکز هر کدام از خمیرها بگذارید. با استفاده از براش آشپزی، لبه های خمیرها را تخم مرغ بزنید. سپس دایره ها را از وسط تا کنید تا به شکل نیمه ماه در بیایند. لبه ها را به یکدیگر فشار دهید تا درست بسته شوند. سپس همین کار را برای دیگر خمیرها بکنید.
۸٫ خمیرها را که حالا پرشان کردید به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه، در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت داخل فر بپزید. در پایان اگر دوست داشتید روی پای ها جعفری بریزید.

می فایل