اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پاند کیک وانیلی
2132464_240.jpg

طرز تهیه پاند کیک وانیلی

برترین‌ها: پاند کیک ها، کیک‌هایی فشرده و کره‌ای هستن که در تهیه‌ی اون‌ها از مایعات و بیکینگ‌پودر استفاده نمیشه. این کیک‌ها خیلی خوشمزه هستن و بافت دلپذیری هم دارن و در طعم‌های مختلفی از ساده گرفته تا شکلاتی و میوه‌ای و … تهیه میشن. اینجا با هم طرز تهیه پاند کیک وانیلی رو میبینیم.


مواد لازم

  • آرد: ۲ پیمانه
  • کره: ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پاند کیک وانیلی

پاند کیک وانیلی

طرز تهیه:

۱. برای شروع فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه و بعد کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر رو با همزن برقی میزنیم تا مخلوطشون کاملا یکنواخت و لطیف بشه.

پاند کیک وانیلی

۲. حالا تخم‌مرغ‌ها رو دونه دونه اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدوم مایه رو با همزن میزنیم تا باز مخلوط یکنواخت بشه.

پاند کیک وانیلی

۳. بعد از اضافه کردن و هم زدن تخم‌مرغ چهارم نمک و وانیل رو هم اضافه کرده و باز مخلوط رو با همزن میزنیم.

پاند کیک وانیلی

۴. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. کافیه تا آرد رو به آرومی با استفاده از همزن دستی یا قاشق با مایه مخلوط کنیم تا مایه یکدست بشه. ولی دفت کنیم تا بیش از حد همشون نزنیم.

پاند کیک وانیلی

۵. دیگه مایه نهایی حاضره.

پاند کیک وانیلی

۶. داخل یک قالب مستطیلی رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و بعد مایه کیک رو داخلش میریزیم.

پاند کیک وانیلی

۷. قالب رو برای مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا بپزه.

پاند کیک وانیلی

۸. حالا کیک ما آماده است برای نوش جان کردن

پاند کیک وانیلی

می فایل