اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه پاستا با تن ماهی
1346476_490.jpg

طرز تهیه پاستا با تن ماهی

وب‌سایت آشپزباشی: استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.
 
مواد لازم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پاستا ۲۳۰ گرم
  • آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
  • موسیر ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • مارچوبه ۴۵۰ گرم
  • منداب ۱۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
  • تن ماهی ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
 

آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

۱٫  از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

۲٫  موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.
۳٫ مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.
۴٫  از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
۵٫  روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.
 
طرز تهیه
۱٫ در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.
۲٫ حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.
۳٫ مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
۴٫ تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.

می فایل