مواد لازم:
- زنجبیل ۱ تکه
- سیر ۲ حبه
- سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
- شیره درخت افرا ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون به میزان لازم
- فیله ماهی سالمون ۴ تکه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-برای تهیه سس تری یاکی، زنجبیل و سیر را در کاسه ای با سس سویا، شیره درخت افرا، سرکه سفید و کمی روغن زیتون ترکیب کنید.
۲-فیله های سالمون را در ظرفی قرار دهید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و سس را روی آن ها بریزید. روی آن ها را با سلفون بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
۳-ماهیتابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن در آن گرم کنید. فیله های ماهی را از سمت پوست در آن بگذارید و برای ۲ دقیقه بپزید. سپس سس مانده در ظرف را روی ماهی ها بریزید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. سپس ماهی ها را بچرخانید و برای ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بپزید. در حین پخت از سس روی ماهی ها بدهید. اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی آب به آن اضافه کنید.
۴-فیله ها را در بشقاب های مورد نظر قرار دهید و با سس باقیمانده در ماهیتابه سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالمون تری یاکی:
۱– به یک تکه ۲ سانتی متری زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را خیلی نازک ورقه ورقه کنید.
۲– پوست سیرها را جدا کنید و آن ها را هم نازک ورقه ورقه کنید.
۳– به جای شیره درخت افرا می توانید از عسل استفاده کنید.
۴– از ۴ تکه فیله ماهی سالمون در کل به وزن ۵۰۰ گرم استفاده کنید.
۵– برای مزه دار کردن ماهی ها، آن ها را برای حداقل ۲۰ دقیقه و یا حداکثر ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
