اخبار مهم
Home / آشپزی / طرز تهیه دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات
774243_933.jpg

طرز تهیه دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

مجله آشپزی مثبت: دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

مواد لازم

  • ۱ به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو
  •  ۲ پیمانه شیر
  • ۲  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین
  • ۸  /1 پیمانه ق چ وانیل
  • ۲ ق س پودر کاکائو
  • ۲  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم خامه
  • به میزان لازم پودر شکلات
  • به میزان لازم سس شکلات

طرز تهیه:

۱٫  زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۲.  پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

می فایل