Home / آشپزی / طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه
1230716_116.jpg

طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه

ماهنامه سفره ایرانی – مارال کرمانی: در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.

•    مدت زمان کلی: ۴۵ دقیقه
•    میزان سرو: ۱۲ سیخ کباب

مواد لازم:
 
  • سینه مرغ: ۴ عدد (حدود ۹۰۰ گرم)
  • لیمو شیرازی (آب گرفته شده): ۵ عدد
  • نمک: یک دوم ق س
  • زیره: یک دوم ق س
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س
  • گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • فلفل دلمه ای قرمز: ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای سبز: ۲ عدد
  • پیاز: یک عدد

 
 
روش تهیه:
 
۱٫    ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
۲٫    سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
 
۳٫    در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
 
۴٫    در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
 
۵٫    مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود ۵ الی ۷ دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
 
۶٫    پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.

می فایل