اخبار مهم
Home / آشپزی / طبخ گوشت گوساله به سبک شرقی‌ها
838068_912.jpg

طبخ گوشت گوساله به سبک شرقی‌ها

وب‌سایت آوای سلامتی: این طرز تهیه گوشت گوساله و نخود فرنگی نمونه کاملی از تفت سریع غذا به سبک شرقی است که تهیه غذایی ترد , خوشمزه و خوشرنگ را آموزش می دهد .

مواد لازم :

  •  گوشت مغز ران گوساله برش استیکی : ۴۵۰ گرم
  • روغن آفتاب گردان : ۲ قاشق غذاخوری
  •  پیاز : ۱ عدد
  •  سیر : ۲ حبه
  •  نخود تازه یا منجمد : ۱۵۰ گرم
  • سس لوبیا سیاه : ۱۶۰ گرم
  •  برگ کلم چینی رشته ای خرد شده : ۱۵۰ گرم

طرز تهیه  :

۱٫ با یک کارد تیز , چربی اضافی گوشت را بگیرید , آن را به رشته های باریک خرد نمایید .

۲٫ روغن آفتاب گردان را در یک وک بزرگ از قبل گرم شده , داغ نمایید .

۳٫ گوشت را داخل روغن ریخته و ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید .

۴٫ به کمک یک چاقوی تیز , پیاز را پوست نموده و حلقه نمایید . سیر را در هاون بکوبید .

۵٫ پیاز و سیر را همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید .

۶٫ سس لوبیا سیاه و برگ های رنده شده کلم را به قابلمه بیافزایید .

۷٫
مواد درون وک را به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید تا کلم ها کاملا نرم شوند .

۸٫
گوشت گوساله و نخود فرنگی آماده شده را به کاسه مخصوص پذیرایی منتقل نموده و سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :

امروزه کلم چینی به راحتی در بازار یافت می شود . این کلم شبیه به کاهویی است که سر آن کشیده و به رنگ سبز کم رنگ است و برگ های آن کاملا در هم پیچیده است .

می فایل