اخبار مهم
Home / آشپزی / شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس
778431_785.jpg

شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس

مجله زندگی ایده آل – مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  •   خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
  •   کمپوت آناناس: یک قوطی
  •   کرم پاتیسیر: به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را با کاتر به قطر ۷ سانتی‌متر برش می‌دهیم.

۲٫ روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقه‌ای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس می‌گذاریم.

۳٫ سینی‌ را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.

می فایل