اخبار مهم
Home / آشپزی / شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟
819104_717.jpg

شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟

وب سایت پیمونه: شش انداز یا شیش انداز غذا، دسر یا صبحانه ایست که در نقاط مختلف ایران به روشهای بسیار متفاوتی طبخ می شود. از رشت و ساری تا زنجان و تبریز. این خوراک مقوی و خوشمزه دستورات طبخ بسیار متنوعی دارد که این دستور به نحوه پخت زنجانی این غذا نزدیک تر است.

مواد لازم:

  •     پیاز۱ عدد متوسط
  •     کشمش ۱۰۰ گرم
  •     خرما ۲۰۰ گرم
  •     مغز گردو ۱۵۰ گرم
  •     تخم مرغ ۴ عدد متوسط
  •     شیره خرما ۱۵۰ گرم
  •     روغن زیتون یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

۱٫پیاز را نگینی ریز خرد کرده به همراه روغن زیتون تفت داده تا کامل طلایی شود .

۲٫سپس خرما را از هسته جدا کرده و خرد کنید به همراه کشمش ومغز گردوی خرد شده به پیاز اضافه کرده ۲-۳ دقیقه تفت دهید.

۳٫تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه زده و روی مواد بریزد حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ببندد . سپس یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید . و شش انداز را زیر و رو کنید تا کامل بپزد .

۴٫پس از پخت تخم مرغ شیره را آرام آرام اضافه کرده وحدود ۴ الی ۵ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا شیره جذب مواد شود . و سرو نمایید.

می فایل