اخبار مهم
Home / آشپزی / سوپ فندق و سیب زمینی دیگه چیه؟
810016_302.jpg

سوپ فندق و سیب زمینی دیگه چیه؟

مجله آشپزی مثبت: سوپ فندق یک سوپ کاملا متفاوت با طعمی دلنشین است. ماده اصلی این سوپ، فندق و سیب زمینی است. بودن این دو ماده در کنار هم در این سوپ، طعم آن را متفاوت و خوشمزه کرده است.

مواد لازم براي  4 نفر

  • ۲ پیمانه فندق
  • ۴ پیمانه آب
  • ۵ عدد سیب زمینی
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ ق چ نعنای خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱٫  سیب زمینی ها را بشویید، سپس آنها را همراه با مقداری آب بگذارید تا بپزند. وقتی سیب  زمینی ها کاملا نرم شدند، آنها را با آب سرد بشویید تا بتوانید به راحتی پوست هایشان را جدا کنید. سیب زمینی های بدون پوست را داخل یک ظرف مناسب خوب له کنید.

۲٫  فندق ها را به مدت یک شبانه روز خیس کرده، سپس پوست آنها را جدا کنید. فندق های بدون پوست را همراه با ۴ پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا فندق و آب کاملا به خورد هم بروند و یکدست شوند، سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.کمی روغن، برگ بو و نعنای خرد شده را هم اضافه کنید. قابلمه را حدود ۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و حرارت را خاموش کنید.

۳٫ حال مخلوط فندق را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. مخلوط را داخل مخلوط کن یا ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد داخل مخلوط کن را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و حدود ۷  تا۱۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۴٫ سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با فندق تزیین کرده و سرو کنید.

می فایل