اخبار مهم
Home / آشپزی / سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون
805395_751.jpg

سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون

 وب‌سایت آوای سلامتی: ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

  •  کره : ۴ قاشق غذاخوری
  •  پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد
  •  مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم
  •  عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر
  •  ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
  •  خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
  •  نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ :

۱٫ کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .

۲. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

۳٫ محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

۴٫ باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۵٫ ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

۶٫ سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

می فایل