اخبار مهم
Home / آشپزی / سالاد نودل با سس ارده، ویژه مسافران رژیمی
806475_672.jpg

سالاد نودل با سس ارده، ویژه مسافران رژیمی

مجله آشپزی مثبت:  یکی از چیزهایی که این سالاد را از بقیه سالادها متمایز کرده است، سس آن است. سس این سالاد دارای ارده است که هم آن را تبدیل به یک سالاد مقوی کرده و هم طعم بی‌نظیری به آن داده است.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱ بسته نودل
  • ۲  /1 کلم سفید
  • ۲ /۱ کلم قرمز
  • ۴ /۳ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ عدد خیار
  • ۳ عدد تربچه
  • ۱ عدد تره‌فرنگی
  • ۱ عدد آووکادو
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • مقداری سیاه‌دانه برای تزیین

مواد لازم برای سس

  • ۴ /۱ پیمانه ارده
  • ۲ /۱ ۲ ق س آب‌لیمو
  • ۲  /1 ق چ سس سویا
  • ۲ /۱ ق چ سرکه سیب
  • ۱ حبه سیر رنده شده
  • ۴ /۱ ق چ نمک
  • ۸ /۱ پیمانه روغن‌زیتون
  • ۴ /۱ پیمانه آب

طرز تهیه:

۱٫ برای تهیه سس سالاد، همه مواد برای تهیه سس را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید. سس را تا موقع آماده شدن سالاد، داخل یخچال قرار دهید.

۲٫   نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی‌اش بپزید، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را هم آب‌پز کنید. کلم‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملاً خشک شوند، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید. خیار، تربچه و تره‌فرنگی را هم بعد از شست‌وشو خرد کرده و کنار بگذارید.

۳٫  داخل یک کاسه مناسب نودل، کلم‌های خردشده، تربچه و تره‌فرنگی را بریزید و با هم مخلوط کنید. آووکادوی خردشده را هم روی مواد قرار دهید. تخم‌مرغ را از وسط نصف کنید. آن را هم روی سالاد قرار دهید.

۴٫  در این مرحله سس را روی سالاد بریزید. در انتها مقداری سیاه‌دانه روی مواد بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.

می فایل