Home / آشپزی / سالاد ماکارونی مدیترانه‌ای، با چاشنی سیر و سرکه
1244171_184.jpg

سالاد ماکارونی مدیترانه‌ای، با چاشنی سیر و سرکه

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم. این یالاد را در ست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
  • ماکارونی فرمی (فارفاله) ۳۵۰ گرم
  • خیار (متوسط) ۳ عدد
  • گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
  • زیتون سیاه  2/3 پیمانه
  • پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
  • پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم

 
چاشنی سالاد :
 
  • روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
  • آبلیو تازه ۱ ق غ
  • سرکه قرمز ۳ ق غ
  • پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ ق چ
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • سیر  2 حبه
  • عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) ۱ ق چ
  • فلفل قرمز ۱ پینچ
  • فلفل سیاه + سفید ۱/۴ ق چ
 
 
 
طرز تهیه:
 
۱-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم.
 
به ظرف دیگری انتقال می دهیم

۲-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.

۳-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.

۴-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود

نکات دستور:
 
۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
 
۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
 
۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
 
۴-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.

۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
 
۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.

می فایل