اخبار مهم
Home / آشپزی / رشته پلوی معروف؛ شام نوستالژیکِ شب عید
806316_468.jpg

رشته پلوی معروف؛ شام نوستالژیکِ شب عید

مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی:  این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببريد، به اميد اينكه رشته زندگي هميشه در دست‌تان باشد.

مواد لازم براي ۶نفر

  • ۳ پيمانه  برنج
  • ۲ پيمانه رشته پلويي
  • ۱عدد سيب‌زميني درشت
  • ۱ پيمانه سويا دانه ريز
  •  2  /1 1پيمانه كشمش پلويي
  • ۱ پيمانه گردو خرد شده
  • ۵ ق س پياز داغ
  • ۲ /۱ ق چ زردچوبه
  • ۲ /۱ ق چ ادويه
  • ۲ /۱ ق چ دارچين
  •  زعفران دم کرده
  •  به ميزان لازم
  • کمی روغن و نمک لازم

طرز تهیه:

۱٫ برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمك بخيسانيد. رشته‌هاي پلويي را به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد .

٢.  در قابلمه‌اي مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بريزيد. وقتي دانه برنج آماده و نرم شد رشته‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد. بعد از يكي دو جوش برنج را آبكشي كنيد.

٣.  كف قابلمه روغن ريخته و ته ديگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. كمي آب و روغن روی آن بریزید و دم كنيد.

٤.  كشمش‌ها را شسته و با كمي روغن تفت دهيد. مغز گردوها را هم با مقدارخيلي كم روغن تفت دهید و كنار بگذاريد.

٥.  سويا را خيس كرده و آب آن را كامل بگيريد. بعد با ٢ قاشق پياز داغ تفت دهيد. زردچوبه، ادويه، دارچين وكمي زعفران را همراه ميزان لازم نمك اضافه كنيد.

٦.  سيب‌زميني را شسته پوست بگيريد و به صورت نگيني ريز خرد كنید يا با قالب به صورت شكوفه‌هاي كوچك قالب بزنيد. بعد از شستن و خشك كردن، در روغن سرخ كنید. سپس آنها را در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌شان خارج شود .

٧.  بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كنيد. نهايتا رشته پلو را در ديس كشيده با پلو زعفراني، سويای تفت داده شده، كشمش، مغز گردو و شكوفه‌هاي سيب‌زميني تزیين كنيد.

می فایل