اخبار مهم
Home / آشپزی / دورچینی غذا با سیب زمینی و نخود فرنگی
810380_619.jpg

دورچینی غذا با سیب زمینی و نخود فرنگی

وب‌سایت آوای سلامتی: سیب زمینی و نخود فرنگی یک غذای گیاهی می باشد که طرز تهیه آن سریع و آسان است و به عنوان یک دورچین یا اردور و یا به تنهایی و همراه نان هندی سرو می شود.

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:

  •  روغن : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  پیاز متوسط خلال شده : ۳ عدد
  •  سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
  •  پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
  •  زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری
  •  نمک : ۱ قاشق چای خوری
  •  فلفل سبز تازه ریز خرد شده : ۲ عدد
  •  آب : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  سیب زمینی متوسط : ۳عدد
  •  نخود فرنگی : ۱۰۰ گرم
  •  برگ گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری
  •  فلفل قرمز خرد شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سیب زمینی و نخودفرنگی:

۱٫ روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ نمایید . پیازها را بیافزایید و تا وقتی طلایی پررنگ شوند , به هم بزنید و سرخ نمایید.

۲٫ زنجبیل , سیر , پودر فلفل قرمز , زردچوبه , نمک و فلفل سبز تازه را به پیازها اضافه نمایید.

۳٫ ۱۵۰ میلی لیتر یا نصف مقدار آب را اضافه نمایید , درب ماهیتابه را ببندید و تا وقتی که پیازها کاملا نرم و مغزپخت شوند , آن ها را بپزید.

۴٫ در همین فاصله , سیب زمینی ها را پوست نموده و بشویید و با یک چاقوی تیز هر یک را به ۶ قسمت مساوی تقسیم نمایید.

۵٫ قطعات سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ نمایید.

۶٫ نخود فرنگی ها و باقی مانده آب را هم اضافه نمایید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه بدهید.

۷٫ سیب زمینی و نخود فرنگی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده , با برگ گشنیز تزیین نمایید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز جهت تهیه سیب زمینی و نخود فرنگی:

زردچوبه ریشه گیاهی معطر است که برای ایجاد رنگ زرد و نارنجی در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. این ادویه عطری دلچسب و گرم طعمی , کمی شبیه کپک و کهنگی دارد.

می فایل