اخبار مهم
Home / آشپزی / دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل
805095_342.jpg

دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل

وب سایت سوران: بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.

مواد اولیه :

  • سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت ۱ ساعت) ۴ عدد
  • خامه (خامه پر چرب) ۲۳۵ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ فنجان
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱٫سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.

۲٫داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۶۰ درجه فارنهایت) برسد.

۳٫تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت ۵ دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

۴٫سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

می فایل