اخبار مهم
Home / آشپزی / دسر اعیانی؛ فنجان های سیب کاراملی
828816_624.jpg

دسر اعیانی؛ فنجان های سیب کاراملی

وب‌سایت آکاایران: فنجان های سیب کاراملی قابلیت اینکه در جایگاه یک دسر خوب و اعیانی قرار بگیرند را دارند. بنابراین برای اینکه یک خانم باسلیقه جلوه دهید باید حتما این دسر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۲۴ عدد:

  • کره نرم  نصف فنجان
  • پنیر خامه ای نرم  120 گرم
  • پنیر چدار رنده شده  120 گرم
  • آرد  1 و یک چهارم فنجان
  • پیاز شیرین خرد شده   1 و سه چهارم فنجان
  • سیب پوست گرفته و خرد شده  1 و سه چهارم فنجان
  • شکر قهوه ای روشن  1 ق غ
  • سرکه بالزامیک  1 ق غ
  • فلفل سیاه  نصف ق چ
  • نمک  یک هشم ق چ
  • ژامبون خرد شده   4 برش
  • برگ آویشن تازه   2 ق چ

طرز تهیه :     

۱- کره و پنیر خامه ای و نصف فنجان پنیر چدار را با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا کرمی شود . آرد را اضافه کرده روی سرعت کم به هم زدن ادامه دهید و خمیر را به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کرده گردشان کنید و در سینی بچینید و رویشان را پوشنده ۱ ساعتدر یخچال بگذارید سرد شوند .

۲- در این حین ۲ ق غ کره رادر تتابه ای متوسط ریخته روی حرارت معمولی بگذارید و پیاز رااضافه کرده ۱۰ دقیقه تفت  دهید . سیب را و ۴ ماده بعدی را هم اضافه کرده ۱۰ دقیقه تفت بدهید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شوند سپس از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید خنک شوند .

۳- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . توپ های خمیری را در قالب های مافین یا کاپ کیک که چرب کرده اید گذاشته و فشار دهید و باز کنید تا کاملا سطح و دیواره های قالب ها را بپوشانند . به اندازه ی مساوی رویشان ژامبون ریخته و رویشان را با مخلوط سیب پر کنید و سپس باقیمانده پنیر چدار را رویشان بپاشید  و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند. بعد از پخت ۵ دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتند سپس از قالب در آورده رویشان آویشن بپاشید و به صورت گرم یا هم دما با اتاق سرو نمایید .

می فایل