Home / آشپزی / خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما
775348_110.jpg

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما

مجله آشپزی مثبت – میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند. حالا در فصل زمستان هستیم می‌توانید این دسر اصیل و خوشمزه میانه‌ای‌ها و البته آذربایجانی‌ها را امتحان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲/۱ و ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۸ ق س آرد گندم
  • ۶ لیوان آب سرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۲ ق س عسل
  • ۵۰ گرم کره

طرز تهیه:

۱٫ بلغور را که از شب قبل خیس کرده‌اید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.

۲٫   حالا آرد را در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۳٫   بلغور پخته‌شده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.

۴٫   حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.

۵٫  در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.

نکته

این دسر را می‌توانید با شیره انگور هم سرو کنید.

می فایل