اخبار مهم
Home / آشپزی / خوشمزه‌ترین شیرینی با کدوحلوایی
778764_640.jpg

خوشمزه‌ترین شیرینی با کدوحلوایی

مجله آشپزی مثبت – حدیث کلهر: یکی از پرکاربردترین محصولات پاییزی و زمستانی کدو حلوایی است . از آن، هم می شود برای پخت انواع و اقسام غذاهای مدرن و سنتی استفاده کرد هم کیک و شیرینی .کیک کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های با کدوحلوایی است . امتحان کنید.

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آرد
  • ۲ پیمانه پوره کدوحلوایی
  • ۵ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ پیمانه روغن
  • ۲ /۱ و ۱ پیمانه شکر
  • ۲ ق چ بیکینگ‌پودر
  • ۲ /۱ ق چ هل ساییده
  • ۲ /۱ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:

۱٫ پوره کدوحلوایی را از قبل به این صورت درست کنید: کدوحلوایی نگینی شده را با یک‌دوم پیمانه آب یا در صورت تمایل گلاب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد تا کدوها کاملا پخته و آب کاملا تبخیر شود. بعد از پخت، کدوها را به‌صورت پوره درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲٫  تخم‌مرغ‌ها و شکر را در یک‌کاسه مناسب بریزید و آنها را با همزن برقی به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا کرم و کش‌دار شوند، سپس روغن را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

۳٫  حال پوره کدوحلوایی خنک شده و هل را اضافه کرده و با مایه کیک مخلوط کنید. بیکینگ‌پودر و آرد را باهم الک کنید، سپس به مایه کیک کم‌کم اضافه کنید. به‌آرامی هم بزنید تا مایه یکدست شود.

۴٫  گردوها را با یک قاشق سوپخوری از آرد مخلوط کنید تا سطح گردوها کاملا آردی شود، سپس آنها را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن کمی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

۵٫  مایه را در قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید و آن را در فر که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

یه جور دیگه

می‌توانید به‌جای هل از دارچین برای طعم دادن به این کیک خوشمزه استفاده کنید.

می فایل