Home / آشپزی / ته‌ چین اسفناج؛ دلخوشی گیاهخوارها
789354_731.jpg

ته‌ چین اسفناج؛ دلخوشی گیاهخوارها

مجله زندگی ایده آل – مانی یزدان پرست: بیایید یک غذایی درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد. اسفناج هم برای گیاهخوارها نامی آشناست و هم دارای ارزش غذایی بالایی است. بنابراین طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  •    برنج: ۶۰۰ گرم
  •    مرغ: یك سینه كامل
  •    پیاز: یك عدد كوچك
  •    ماست شیرین: یك و یك دوم پیمانه
  •    زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  •    اسفناج پخته و سرخ شده: ۵۰۰ گرم
  •    پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
  •    كره، روغن مایع و نمك: به میزان لازم
  •    زعفران آب كرده: به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا سینه‌های مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل انگشتی خرد می‌كنیم. پیاز را نیز ریز خرد كرده و هر دوی آنها را با مقداری روغن مایع، نمك و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در ماهیتابه چدنی انجام دهیم.

۲٫ سپس ۴ تا ۵ پیمانه آب داخل قابلمه مناسب برای برنج به جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسه‌ای ماست، زعفران، زرده‌های تخم‌مرغ و برنج را با هم مخلوط می‌كنیم.

۳٫ قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری روغن می‌ریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مرغ‌های آماده شده را با اسفناج و پیاز سرخ شده مخلوط كرده و روی پلو می‌ریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده می‌كنیم.

۴٫ در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده می‌ریزیم و با یك ورق فویل روی آن را می‌پوشانیم. قالب را به مدت حدودا یك ساعت و نیم روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم می‌پزیم.

۵٫گیاهخوارها می توانند همین غذا را بدون مرغ درست کنند.

می فایل