اخبار مهم
Home / آشپزی / تالياتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ
779526_264.jpg

تالياتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ

مجله آشپزی مثبت – معصومه افرازه: تالیاتله یا تالیاتلی (به ایتالیایی: Tagliatelle) نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا-رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر[۱] دارد. این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.

۱٫ سس گوجه فرنگي را آماده كنيد . سه  عدد فيله مرغ  را آماده كنيد و در مقدار كمي روغن سرخ كنيد .

۲٫ البته اگر مي خواهيد رژيمي باشد آن را روي كباب پز كباب كنيد . موقع سرخ كردن يا كباب كردن  فيله ها  مقداري نمك و فلفل پاپريكا بزنيد .

۳٫ تالياتلي را در آب  جوش بپزيد و بعد از  حدود يك ربع، آن را آبكش كنيد و  داخل ظرف بريزيد.

۴٫ سس را روي پاستا بريزيد و سپس فيله هاي مرغ را برش بزنيد و روي غذا بگذاريد . روي آن هم دوباره مقداري فلفل پاپريكا بريزيد .

۵٫ در پايان مي توانيد روي غذا را پنير رنده شده يا پنير پارمسان بپاشيد . اگر هم مي خواهيد غذا  رژيمي باشد از پنيرها صرفنظر كنيد واز جعفري براي تزيين و طعم دادن به غذا استفاده كنيد.

نكته :

شما مي توانيد به جاي اينكه مرغ را به صورت جداگانه  روي سس بريزيد، وقتي كه فيله  ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوي سس قرمز منتقل كنيد و  همراه با سس حدود ده دقيقه بپزيد تا طعم گوجه به فيله ها منتقل شود و از خشكي هم در آيند.

می فایل