Home / آشپزی / با این کوفته‌ها دهانتان آتش می‌گیرد
778907_685.jpg

با این کوفته‌ها دهانتان آتش می‌گیرد

وب سایت آشپز باشی: گوشت چرخ شده کم چرب, همراه با خمیر کاری, کوفته سیخی هندی را می سازد که با سس چیلی گوجه فرنگی تازه سرو می شود.

مواد لازم:

  • پیاز کوچک : ۱ عدد
  •  گوشت بره چرخ کرده : ۴۵۰ گرم
  • خمیر کاری : ۲ قاشق غذاخوری
  •  ماست طبیعی : ۲ قاشق غذاخوری
  •  روغن برای چرب کردن : به میزان لازم
  •  جوانه گشنیز تازه , برای تزیین : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی :

  •  گوجه فرنگی , دانه گرفته و خرد شده: ۳ عدد
  •  پودر تخم گشنیز : مقدار کمی
  •  پودر زیره : مقدار کمی
  •  گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته سیخی هندی :

۱٫ پیاز را داخل یک غذاساز , ریز خرد نمایید . گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود . این روش به گوشت کمک می نماید که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود . در صورت در دسترس نبودن غذا ساز , پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز , رنده نمایید .

۲٫ خمیر کاری و ماست را اضافه نموده و کاملا مخلوط نمایید . مخلوط به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم نمایید .

۳٫ هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید . آنها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند .

۴٫ برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی , گوجه فرنگی , ادویه , گشنیز , نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

۵٫ کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید.  در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید .

۶٫ کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید . شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان , ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .

می فایل