اخبار مهم
Home / آشپزی / این غذا را روس‌ها به ایران آورده اند
834820_151.jpg

این غذا را روس‌ها به ایران آورده اند

وب‌سایت توتیا نیوز: این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند….

مواد لازم :

  • بادمجان ۲ عدد  
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 
  • گوجه فرنگی ۳ عدد 
  • قارچ ۵ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه 
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
  • شوید خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری 
  • نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- بادمجان ها را پوست بکنید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید ، کمی نمک روی بادمجان ها بپاشید و ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی بادمجان ها را بگیرید و در روغن سرخ کنید.

۲-پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، در ادامه گوجه فرنگی ها ، فلفل دلمه ای و قارچ ها را خرد کنید و اضافه نمایید ، در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند سپس رب گوجه فرنگی ، شوید خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.

۳-سیب زمینی ها را مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید سپس بهمراه بادمجان های سرخ شده به خوراک اضافه و مخلوط کنید ، خوراک را داخل ظرف بریزید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید ( پس از اضافه کردن بادمجان و سیب زمینی دقت کنید که خوراک  واویشگا را بیش از حد مخلوط نکنید تا سیب زمینی ها له نشوند ).

نکته ها:

در صورت تمایل میتوانید از دل یا جگر چرخ شده مرغ استفاده کنید ، همچنین میتوانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای شوید از جعفری خرد شده یا پودر آویشن استفاده کنید ، همچنین میتوانید در زمان سرو مقداری پنیر روی غذا بریزید تا با حرارت غذا پنیر آب شود.

می فایل