Home / آشپزی / این سالادهای ویژه و لاکچری…
1251504_232.jpg

این سالادهای ویژه و لاکچری…

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

سالاد یونانی
 
بیتا منوچهری

  • میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:
 
  • کاهو (خرد شده): نصف یک عدد
  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): ۱۰ عدد
  • خیار (خرد شده): ۲ عدد
  • زیتون: ۱۰ عدد
  • کیپر: ۲ ق چ (در صورت تمایل)
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
  • پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد
  • پنیر فتا (نگینی خرد شده): ۱۵۰ گرم
  • برگ ریحان: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۲ ق س
  • ارگانوی خشک: ۱ ق چ


 
 
طرز تهیه:
 
سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط و پنیر فتا را اضافه کنید. روغن زیتون و ارگانوی خشک را با هم مخلوط کرده و روی سبریجات بریزید و سرو کنید.


سالاد ویژه
 
راضیه عمادی

مواد لازم:
 
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم
  • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
  • دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • کاهو (خرد شده): ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): ۱ عدد
  • گوجه فرنگی (خرد شده): ۲ عدد
  • خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): ۱ عدد
  • پنیر گودا (نگینی خرد شده): ۱۵۰ گرم
  • نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:
 
  • سس مایونز: ۳ ق س
  • سس کچاپ تند: ۳ ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکر: به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

این سالادهای ویژه و لاکچری 
 
طرز تهیه:
 
سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به چاشنی ها آغشته کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سبزیجات خرد شده و پنیر گودا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:
 
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نان تست برشته و خردشده را اضافه کنید و سرو نمایید.
 

سالاد فلفل و خیارشور
 
غزاله خالدی

  • میزان سرو: ۲ نفر


مواد لازم:
 
  • خیار شور (حلقه حلقه شده): ۴ الی ۶ عدد
  • ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

 این سالادهای ویژه و لاکچری
 
طرز تهیه:
 
خیار شور خرد شده و ترشی فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. روی مواد روغن بریزید و فلفل سیاه بپاشید. سپس سرو کنید.

می فایل