اخبار مهم
Home / آشپزی / ایتالیایی بازی در آشپزخانه
799726_414.jpg

ایتالیایی بازی در آشپزخانه

وب سایت آشپز باشی: برای تهیه انواع سوپ و سس ها , گوجه فرنگی های بیضی شکل مناسب تر هستند , چرا که نسبت به گوجه فرنگی های گرد , سفت تر و کم آب ترند .

مواد لازم جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :

  •  کره : ۴ قاشق غذاخوری
  •  پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد
  •  عصاره سبزیجات : ۶۰۰ میلی لیتر
  • پوره گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده : ۹۰۰ گرم
  •  جوش شیرین : مقداری
  • پاستا مارپیچی : ۲۲۵ گرم
  •  شکر دانه ریز : ۱ قاشق غذاخوری
  •  خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین : مقداری
  •  کروتن برشته برای سرو : مقداری

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :

۱٫ کره را داخل قابلمه ای بزرگ آب نمایید . پیاز خرد شده را به آن افزوده , به مدت ۳ دقیقه تفت دهید . ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره سبزیجات را درون ظرف ریخته و با گوجه فرنگی خرد شده و جوش شیرین هم بزنید . مخلوط را به دمای جوش برسانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.

۲٫ قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود . سوپ را به وسیله مخلوط کن پوره نمایید و یا با فشار پشت قاشق چوبی از یک صافی ریز عبور داده و دوباره به قابلمه برگردانید .

۳٫ باقی مانده عصاره سبزیجات و ماکارونی مارپیچ را به قابلمه بیافزایید و برای طعم بهتر کمی نمک و فلفل به آن بزنید .

۴٫ شکر را به محتویات قابلمه بیافزایید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند . سپس حرارت را کم نموده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند .

۵٫ سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی را در ظرف سوپ خوری ریخته و روی آن خامه بریزید و با برگ های ریحان تزیین نمایید و بلافاصله با نان های کروتن برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :

برای تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی , نصف مقدار عصاره سبزیجات و ۳۰۰ میلی لیتر آب هویج را به همراه ۱۷۵ گرم هویج رنده شده , به این طرز تهیه اضافه نمایید . هویج را همزمان با پیاز به مواد بیافزایید .

می فایل