اخبار مهم
Home / آشپزی / استحکام استخوان ها با «آبگوشت قنبید»
815873_695.jpg

استحکام استخوان ها با «آبگوشت قنبید»

مجله آشپزی مثبت – دکتر مینا محبی*: کلم قمری منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب استحکام بدن وساخت غضروف و استخوان می‌شود. برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.

مواد لازم

  • ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند استخوان دار  
  • ۱۵۰ گرم نخود خام
  • یک بوته سیر
  • یک عدد پیاز
  • یک ق غ زعفران آب کرده
  • نمک به میزان لازم
  • آب نارنج یا لیمو عمانی در صورت تمایل
  • کلم قمری ۲ عدد متوسط

طرز تهیه:

۱٫  گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز، کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.

۲٫ سیر و نخود را به همراه ۶ تا ۸ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزد تا گوشت کاملا نرم شود.

۳٫ در انتها با زعفران دم کرده و نمک غذا را مزه‌دار کنید. در صورت تمایل از لیمو عمانی یا آب نارنج می‌توانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.

* متخصص طب سنتی

می فایل