Home / آشپزی / آشپزی چینی؛ خوراک برنج با چغندر برگی
1230749_385.jpg

آشپزی چینی؛ خوراک برنج با چغندر برگی

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای چینی ژاپنی را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:
  • روغن زیتون (فوق بکر) ۲ قاشق سوپخوری
  • قارچ (پاک کرده و حلقه شده) ۳۰۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر (ریز شده) ۳ حبه
  • چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) ۱ دسته
  • برنج سفید (پخته شده) ۱ فنجان خشک
  • شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا ۱ فنجان
  • تخم مرغ  4 عدد بزرگ
  • سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
 
۱. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب ۲۵ سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. ۱۰ دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند. قارچ ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید.

۲٫ تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. ۱ دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید ۵ دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

 
طرز تهیه خوراک برنج با چغندر برگی، شاخه نخود و قارچ و تخم مرغ نیمرو 
 
۳٫ برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه ۱/۴ مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید.
 
۴. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم مرغ ۴ دقیقه است. روی هر کدام از کاسه های برنج یک تخم مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید.

۵. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!

می فایل