اخبار مهم
Home / آشپزی / آشپزی سریع: پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ
780563_263.jpg

آشپزی سریع: پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

مجله آشپزی مثبت – معصومه افرازه: در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

مواد لازم:

  • فیله مرغ ۲۰۰ گرم
  • پاستا پنه
  • جعفری خردشده

طرز تهیه:

۱٫ ۲۰۰ گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

۲٫ حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

۳٫ پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید  و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید؛  سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

می فایل