اخبار مهم
Home / آشپزی / آبگوشت قرمه‌سبزی؛ غذای پایتخت هخامنشیان
841403_827.jpg

آبگوشت قرمه‌سبزی؛ غذای پایتخت هخامنشیان

وب‌سایت ایران کوک: آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی!

مواد لازم:

  •     سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
  •     گوشت گوسفند نیم کیلو
  •     لوبیا قرمز ۱ لیوان
  •     لیمو عمانی ۴ عدد
  •     پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     سیب زمینی ۲ عدد
  •     ماست ساده پرچرب
  •     زردچوبه، فلفل و نمک

 طرز تهیه:

۱- گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا ۱ لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.

۲- لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

۳- پس از پختن مواد، پس از جوش آخر،  2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.

می فایل